Väntar

Vaknade för en stund är helt slut.. Mådde Inge bra i morse. Men nu är det bättre väntar på pojkvännen och Michaela ska komma hit! Om ni ser det här skyyyyddddaaaa!
Ska äta lite mat nu vi hörs lite senare!

Sova

Är skit trött så jag tänkte lägga mig i sängen nu och bara ta det lungt. Mer bloggnig imorgon hörs då!
Ha en bra kväll

Pw

Pratade nyss med min kärlek!
Ska byta om nu och ta och gå en vända skönt! Är helt slut i kroppen... Nej vi hörs sen

Städa städa och Städa

Fick ryck! Och börja städa så nu har städar mitt rum och vardagsrummet och badrummet. Blev inte att va med Liisa tråkigt :/.. Just nu gör jag inget bara tar det lungt är helt slut idag ska jag inte göra något speciellt bara ta det lungt. Ta en Pw med Elli senare ikväll.
Så ser min dag ut så vi hörs! Bye

Hemma

Kom hem runt 6 Va ute över 2 timmar det va jätte skönt. Men träffade en vän oxå..
Sen när jag kom hem gick jag och Elli till Ica kom hem nu har jag ätit och ligger död i sängen är helt slut.
Tänkte göra mina övningar för knät ska vänta till min älskling kommer hem så ska jag ringa han. I morgon ska jag träffa Liisa som jag inte har träffat på ett bra tag. Hörs senare!

Mitt liv är förstört..

Fick reda på idag att jag inte får spela handboll på 6-8 veckor.. Det är bara början! Det kan bli mer...
Mina ledband och något annat har fått sig en bra smäll.. Så jag ska göra övningar 5-8 gånger varje dag. Det är väl bara att börja gymma..
Är rätt så ledsen eftersom jag ÄLSKAR att spela.. Men jag tänkte ta en liten Pw och börja träna upp mitt knä nu. Så vi hörs lite senare!
Hoppas ni har haft en bra dag
Kram.

Pappa är så snäll så vi svängde för bli Max.

Läkare nu

Hörs sen när jag kommer hem!

öppna din dörr

Har pratat med älsklingen hela kvällen, sjuk underbar är han jagälskardig!♥
 

Klockan är ganska mycket tänkte ta och lägga mig och men det känns inte som jag kommer somna..
Ganska pigg men tror jag slår på en film. Imorgon klockan 11 ska jag till läkare känns rätt skönt så det blir bra mitt knä.. Vi hörs i morgon!
 
(googel bild) 

Portkoden

Jag rekommenderar verkligen portkoden bästa serien!
Svt/portkoden1321!

shopping

Tänkte visa er vad jag har köpt i helgen! glömt att visa er!

 
Båda är ifrån ginatrico!
Imogon klockan 11 ska jag till läkaren för att kolla mitt knä. idag har jag inte gjort så mycket bara legat i min säng. Det va allt kanske hörs senare! 
 
 

Studiedag-tisdag

Hej! Hade studiedag igår och jag gjorde inget förutom att träna.. Ångrar att jag tränade för mitt knä är uppsvullet som jag vet inte vad.. Det gör oxå ont.. Så jag blev hemma idag. Tänkte försöka gå i morgon.
Pappa ringde något så det kanske blir att ta ut vätska men jag vet inte än.. Men vi får väl se.

Juste jag fick en ny väska igår nöjd är jag! Men det va väl allt jag ville säga så vi hörs lite senare!

hemma

Jag har råkat radera 2 gånger nu det jag har skrivi..


När jag kom hem åkte vi direkt till mormor ocg morfar som firar 45 år som gifta!
När jag kom hem gjorde jag inget speciellt va med Elli ett tag och nu ligger jag i sängen och pratade med min pöjk alltid lika skönt att prata ut sig.
Men nu tänkte jag lägga mig under täcket och bara ta det lungt så vi hörs i morgon!
 
 
sååå jävla söt hund♥ 

Sätra

Va på Sätra mentalsjukhus igår/natt.. Ja jag va ju kaxigt i bilen men när man kom dit så va man ju inte så kaxigt längre..

Men vaknade för ett tag sen vi kom hem runt 4 så vi somnade direkt. Idag ska vi bara ta det lungt inget planerat. Har inget att säga så vi hörs!

Hello

Hej! Bloggade inget igår eftersom jag inte orka om jag ska vara ärligt!
Igår gjorde vi inget speciellt eller jo va på stan och shoppade lite (ja 2 saker men ändå!) idag ska jag köpa massor med godis och bara mysa! Skönt. Men ja ha en bra dag så hörs vi!

20:54

Hej! Jag kommer inte kunna blogga så mycket eftersom mitt internet är lite segt men ska försöka blogga så mycket jag kan ok? Nu är jag iallafall framme eller jag har vart det ett bra tag men ändå. Ska snart äta sen tänkte jag kolla lite på tv sen sova det står på schemat!
Men vi hörs imorgon:*

07:

Godmorgon vaknade för en timme sen, varför jag är uppe tidigt är för jag ska tvätta för eftermiddan/kväll ska jag bort. Efter filmen igår så somnade jag direkt det va skönt att somna tidigt. Har faktisk inte så mycket att säga så vi hörs sen! Ha en bra dag!

LOL filmen

Hörs morgon!

4 månader

Idag firar jag och min älskling 4 månder! ♥
 
Hej iallafall förra inlägget såg nu mitt rum så nu har jag städat rikigt stolt över mig själv!
Fast mitt knä va ju inte rikigt stolt har ont, men det går över ;) ja nu ska jag inte göra så mycket bara lägga mig i sängen och ta det lungt. Det va väl allt jag ville säga så vi hörs lite senare!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

städat klart!

före:

Efter:
 
 
 

Sovmorgon!

Gud vad skönt! Vaknade för kanske 5 min sen och nu ligger jag i soffan och har ont i knät!:( hata!
Idag ska jag städa mitt rum och plugga så det min vackra dag ut. Hade en skit läskigt dröm först vaknade jag av en läskigt dröm sen så somnade jag om och efter det vaknade jag med en till läskigt dröm.. (Får inte äta kakor efter klockan 12... Får bara mard drömmar)
Det va väl allt jag ville säga just nu, så vi höra lite senare! Ha en bra skoldag om ni nu går i skolan hehe!

godnatt på er!

Som ni kanske ser så har jag bytit header igen vart ganska nöjd.. Ska ha den ett tag nu
Nu kanske jag lägga mig och sova så vi hörs i morgon vet ja, sov gott hörs! 

Tillbaka

Efter några dagar/veckor bloggpaus det behövdes!
Jaja nu är jag iallafall tillbaka. Jag har inte mått så bra och gjort illa mitt knä.. Så jag är ledigt hela veckan (det är skit tråkigt!) finns inget att göra:( bara ligga hemma eller ja sovmorgon ?! Skönt.
Senaste tiden har jag jobbat/skola/vänner/pojkvän/match/träningar osv!
Just nu ligger jag i sängen och är lite irriterad på en viss person men det är skit samma! Väntar oxå på att min bejb ska ringa och säga Godnatt det va väl allt! Vi hörs i morgon.

Hej.

Är tillbaka bloggar ikväll!

Bästa pojkvän

Har värdens underbaraste kille! Han är den bästa som finns:* hihi jag älskar dig mest min lilla gris! Du är snygg puss på dig!

Lyckligare förr.

Ja.. Jag har inte bloggar jag vet OCH JAG HAR EN ANDLEDIG SÅ! Mitt liv suger just nu.. Nej men mår inte så bra. Inget som kommer upp här ännu. Jaja i morgon är det fredag skönt! Veckan har vart skit om man ska vara ärligt. Ska inte deppa ner bloggen men tar en bloggpaus och kommer tillbacka när jag är positivt! (Kan ta ett tag) nej men hoppas att ni mår bra :(

Hemma

Haft en jätte bra dag idag. Som sagt det är ju min födelsedag :D det är najs. Ja det va inget speciellt i skolan bara chillad runt. Men några ifrån klassen och jag åkte jag firade mig med en kebab jätte roligt! Efter skolan så fick jag skjut utav Jocke jätte snällt! Ja jag kom hem då kom min brorsa och frågade om jag ville ha kebab igen haha och såklart tackar man ja! Han åkte och köpte åt lite. Somnade i soffan skit trött!
Kom precis hem ifrån träning och ska ducha nu och sen kolla ensam mamma söker och prata med min älskling! Haft en skit bra födelsedag! Ses senare eller i morgon

Grattis till mig!

Imorgon fyller jag !!!

Hej! Nu är jag hemma äntligen skönt. Haft en jätte bra vecka! Och imorgon fyller jag år! Längtar :D det här blir tråkigt inlägg men nu tänkte jag Ringa min Max och säga Godnatt så vi hörs o morgon! Vaknar upp som en 17 årigt ;)

Bloggpaus

Är hos mamma vill vara med henne så mycket jag kan eftersom jag inte träffas henne så ofta så bloggar på söndag!
Hörs då

Ledsen

Hej.. Är lite ledsen eller inte ledsen men nervös. Min pöjk är ute och festar och ja JAG ÄR NERVÖS! Inte för jag ska ta upp det på bloggen men ni där ute kanske vet hur det är. Men det är ju SJÄLVKLART att han ska oxå ha det bra/kul men jaja det går väl bra längtar tills han ringer. Just nu gör jag inget ligger i soffan och är helt död. Är sjuk trött ligger i soffan o kollar på x-faktor mycket roligt! Men vi hörs

Förlåt

Igen... Men ska inte bortförklara men har faktisk höstlov. Är hos min pöjk och myser åker till mammsen i morgon och firar mig. Eftersom jag fyller på måndag!!!!!! I veckan har jag och Max inte gjort något speciellt. Åkte hit i måndag skulle åka efter träningen men det vart det inte. Har vart förskyld (jätte) men nu mår jag lite bättre. Jaja gick present igår utav min pojkvännen föräldrar och av Max. Jätte nöjd
Men nu ska jag försätta mysa hörs sen!

(Bild på Max present)

RSS 2.0