Kvällsmacka

Är nog det bästa som finns!
Nu är jag äntligen hemma efter en heldag handboll. Mår väl sådär.. Ska snart lägga mig. Har faktisk inget att säga så vi hörs vi höra o morgon!

På väg hem

Hej! Min täckning är inte så bra menmen. Matchen gick väl inte så bra förlorade men Vi kämpade! Mår inte så bra just nu.. Kommer hem runt 7 ikväll så då blir mer bloggnig hörs!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3838810/images/2012/pic_508d4c1be087c33758d89fb0.jpg" class="image">

Frukost

Tja! Klockan 10 har jag samling så det blir ett snabbt inlägg. Godmorgon! Just nu äter jag frukost (frukost på sängen)
Det tackar jag inte nej till. Men kommer hem till 8 kanske ikväll så det blir bloggnig så hörs!

byt header

Hej! Rubriken får tala för mig har bytt.. Lite nöjdare (kanske) jaja.
Dagen har vart bra åkte ju till Erikslund med Liisa hittade inget.. Åkte hem runt 4 har pratat med maxen en stund sen åkte jag och pappsen och köpte tacos. Efter det va jag med Elli ett tag sen drog hon hem så jag badade nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik. ska väl ringa min prins snart .
Juste i morgon ska jag upp 8.............. Har match 3 timmars bil resa i morgon hata det. 
Sen på måndag får jag träffa min prins :D:D:D:D:D:D::D:D:D::D:D:D::D:D:D
Nej ska inte dryga hörs senare!

Vaknade nyss

Otroligt skönt att sova ut! Det behövdes va ju som sagt på bio igår så jäkla roligt men ändå läskigt! Jag tycker ni ska kolla på den haha. När jag kom hem igår så pratade jag med älsklingen (älskar dig!) så det va därför jag icke bloggade. Idag ska jag träffade saknade Liisa vi ska dra till Erikslund som står på tur. Ska nu upp och äta lite kebab (najs) ja men jag bloggar senare! Hörs
(Bilder ifrån igår)

Homie

Sitter upp hos Elli nu och chillar. Vi taggar till paranormal 4 :D det ska bli najsit men saknar den bästa:* men på måndag får jag äntligen träffa han! Längtar stort. Ja dagen gick bra är sjuk trött . Känner mig så tråkigt just nu så vi hörs när jag kommer hem!

min pojk är söt

Hatar att skriva rubrik, Men jag tänkte vara snäll mot min max hihi. Idag är det fredag fyfan vad najs!
Mår lite sådär ont i huvudet och kroppen.Får se hur länge jag är kvar 
Juste ikväll ska jag och Elli på Paranormal 4, hoppas att det blir bra.
Nej nu ska jag upp och göra lite gröt så vi hörs lite senare ! höres 
(bild tagen nu)

Nu är jag tillbaka

Min fina pojkvän vill att jag ska blogga så jag ska vara den söta flickvännen som gör det. Men hej iallafall tog som sagt bloggpaus det behövdes men nu är det bättre. I morgon är det fredag äntligen! Sen är det höstlov underbart. Saknar min Max men träffar han på måndag så det är positivt. Dagen fick väl sådär ... Gick hem runt 4 mår inte så bra börjar bli sjuk:( .. Hata det.
Det va val allt jag skulle säga hörs i morgon!

Bloggpaus

Tar en liten bloggpaus. Har massor med tankar som måste bort. Och ja ni kanske förstår. Så kolla om några dagar igen.
Kram på er alla !

hemma

Hej! kom hem för ett tag sen tänkte äta nu och bara ta det lungt till träningen.
Sjuk trött. Skolan gick bra som vanligt EN VECKA KVAR SEN HÖSTLOV!!! kan inte bli mer niceit så underbart så kärlek till det!
Har inte så mycket att säga så vi hörs lite senare kram på er!

Hemma

Nu är jag hemma i Västerås och ligger i sängen och är död. Matchen gick bra (2 mål vart det för mig) imorgon är det skola. Längtar inte.. Nej nu tänkte jag vänta tills min prins ringer mig sedan sova! Hörs i morgon

Mys

Hej! Idag har jag bara mysit med min ängel. Hur underbart som helst 3 månader är det idag och nu ska han laga lite mat och den ska vi mysa ner oss med massa godsaker och kolla film! Det står på mitt schema. I morgon har jag b-lagsmatch så det är upp tidigt och möta mammsen och sen åka till älskade Västerås. Det kommer bli bättre bloggnig när jag kommer hem i morgon!
Så Håll ut:*

Godmorgon

Ursäkta mitt dåliga bloggandet, men är hos min ängel just nu och vill ju så gärna va med han så mycket så det går. Men ni tjejer kanske förstår ?(a) idag firar vi 3 månader! Hihi vet inte vad vi ska göra idag men det löser sig nog. Men vi hörs lite senare!

Hellu !

Tror nog ni aldrig fick mitt blogginlägg igår. Aja hej iallafall och idag är det fredag! Så jäkla gött :D idag vet jag inte vad jag ska göra. Men jaja vi hörs senare!

godmorgon

Hello idag är det torsdag (dagen innan helg:D) veckorna rullar ju fram otroligt skönt, Snart är det höstlov och snart fyller jag år !! (eller ja 5 november) men ändå snart. Ska upp och äta lite frukost nu efter det fixa sig och dra mig mot jobbet, så ser min dag ut hörs senare !
 
 

äntligen hemma

Sitter i min säng just nu och kollar efterlyst. Har vart helt slut i dag på jobbet men det gick bra till slut.
Åkte till träningen men tränade icke efter som jag har ekg på mig fortfarade, får ta bort den i morgon OTROLIGT skönt! har faktisk inte så mycket att säga ska snart sova så det är väl det. 
Men vi hörs i morgon!
 
(bild tagen nu)

godmorgon

ni drar jag till jobbet , hörs sen !

vad ska man säga ?

Irriterad Emma här just nu! Jag som va så jäkla glad men det sket i sig. Orkar inte bry mig om det nu.
 
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och försöker glömma bort min ilska.
Jag och Carro gick pw Elli kunde icke men det gick bra tog 1 timme kom hem åt mat och la mig i sängen 
helt slut. Har inte så mycket säga så vi hörs i morgon
 
(känner så här just nu)

pw med brudarna

Ni drar jag och Elli o Carro på en lång prommenad skönt !
Hörs när jag kommer hem
(bilderna tagna nu) 

Tråååååååk !

hemma

Hej! 
Kom hem för en stund sen la mig i soffan direkt otroligt skönt!
Idag ska jag inte göra något speciellt bara ta det lungt. Jag ska ha ekg på mig tills på torsdag lite jobbigt hade det för att tag sen men va tvungen att ta om det. (segt)
just nu sitter jag i soffan och bloggar som ni kanske märker, ska kolla tv nu och bara chilla min lediga dag!
det va va väl allt men vi hörs lite senare ha en bra dag 
 
(bild ifrån googel, sån där sak har jag på mig)

Sjukan

Pappa kommer och hämtade mig om ungefär en kvart sen ska jag upp till sjukan för att få ekg på mig . Berättar mer när jag kommer hem hörs då !

så jävla lycklig !

Kan inte förklara med ord hur lyckligt jag är. En glad Emma har ni här nu!
Ska snart prata med min underbaste . ville bara säga godnatt min vänner !
 
(känner mig så där just nu haha)

Hemma

Nu är jag hemma ifrån träningen . Helt slut ska lägga mig i sängen och bara slappa, i morgon ska jag till sjukan .
Så i morgon kommer det bli mycket bloggnig men vi hörs i morgon !

Skolan

Vaknade för en stund sen och nu ska jag upp och klä på mig . Det är så mörkt ute :( och det regnar !
Jag kommer hem efter 3 så checka in då vet ja ! Ha en bra skoldag/jobbdag/ledigtdag !

(Jag leker stark)

Min helg

Hej ! Jag vet att jag inte har bloggat något , jag haft fult upp så förlåt för det .
I morgon är det skola och det är väl positivt saknar faktisk att gå i skolan..
Men har vält mitt så då får det bli nu .
Just nu gör jag inget ska ta ett varmt bad och bara slappa för det behövs känner jag ! Ska ringa min ängel lite senare så ser mitt schema ut så vi hörs i morgon !
Sov gott , för det ska jag göra :*

Förlåt

Bloggar mer ikväll !

Godmodgon

Vaknade nyss , klockan skulle Ringa om en timme men nej nej . Mår inte så bra tror jag börjar bli förskyld . Vet ej om jag drar till jobbet , har Sån huvud värk och massa sånt . Aja ska upp nu och äta lite frukost hörs lite senare !

Säger Godnatt

Nu orkar inte mina ögon vara vakna , så Godnatt !

Homie

Dagen gick väl sådär ? Trött har jag vart och ja massa sånt . Nu är jag iallafall hemma och det är sjuk skönt
Mår inte heller så bra känner jag ont i magen . Ska ta något och äta och bara ligga i sängen och inte göra annat ! Eller jo prata med min bejb men vi hörs lite senare !

Godmorgon

Hello ! Idag är det torsdag (som alla vet redan) dagen innan helg ! Så jäkla gott . Vaknade för en stund sen och nu ska jag upp och äta lite frukost sen klä på mig och dra mig mot jobbet . Ja så ser min dag ut . Bloggar mer när jag kommer hem.
Hörs då !

En dröm som blev uppfyllen

Är rätt glad men ändå skit . Fick reda på att jag ska få spela med b-lager (division 4) den drömmen har man haft sen man började spela handboll för ungefär 5 , 6 år sen och nu äntligen !
Lyckligt man är men ändå olycklig . Nej jag ska inte vara deppig men idag va det värsta dagen på länge känner jag men nu ska jag lägga mig i sängen och bara ligga där och tänka . Vänta tills Max ska ringa sen sova . Men vi hörs mer i morgon !

Depp

Godmorgon på er sötnosar !
En glad tjej här idag 2 dagar kvar !! Längtar stort . Men iallafall så vaknade jag för 5 min sen satt på datan och nu bloggar jag vilken bra person jag är(haha) ska snart fixa lite frukost sedan klä på sig och fara till jobbet . Juste har ju träning ikväll så kommer hem runt 9.. Ska försöka slänga in ett inlägg . Men så ser min roliga dag ut . Hörs senare !

(Glad Emma?)

Godkväll

Bloggade aldrig under lunchen kände att jag inte hade något speciellt att berätta typ som (hej jag sitter här och äter min Goa mat ) inte kul för er kanske . Men iallafall så har dagen vart roligt/tråkigt ja ni vet alla dagar är inte perfekta ! Men fick sluta en halvtimme tidigare så det va mycket skönt. När jag kom hem tog jag på mig träning klädernerna och mötte upp Elli så gick vi ett bra tag . Kom hem runt 8 lagade mat och la mig i ett snabb bad och nu ligger jag i sängen och väntar på ett samtal . Det va väl allt jag ville berätta
Vi hörs senare eller mer i morgon !

(Känner mig så just nu )

Godmorgon

Vaknade för kanske 30 min sen . Har ätit frukost ska nu börja fixa mig sen dra mig mot jobbet . Hörs när jag kommer hem eller på lunchen !

Godnatt

Vi hörs i morgon!

Skönt att rensa tankarna

Gick ut på en power work ! Det va jätte skönt att få rensa tankarna ifrån det dåliga . Direkt när jag kom hem följde jag med pappsen och handlade . Så jag ska äta snart och sen lägga mig i sängen och bra ta det lungt . Just nu ligger jag i badet (mobil bloggar)
Det va väl allt jag ville säga vi hörs lite senare !

(Bilen ifrån helgen när jag stämmer mig ;))

Gossip girl

Sitter i soffan och tittar på Gossip girl (bästa programmet) pratade nyss med Michaela och min ängel <3
Ska snart sätta på mig kläder och gå ut och gå. Det va väl de så vi hörs sen !

:(

Hej ! stannade hemma idag .. Vaknade upp och kände att min kropp va helt slut .
(hatar att va hemma) finns inget att göra , men nu känner jag mig lite pigare så det är skönt . Kanske tar en pw sen om jag orkar. Annars idag har jag bara legat hemma och kollat på tv som ni ser har jag fixat en ny header.
Nej jag har inte så mycket att säga men vi hörs lite senare !
 
(bilden tagen för ungefär 1 år en)
 

 

godmorgon

Hej alla fina personer . Vaknade upp med ett fint leende! Älskar det .
Just nu sitter jag och äter lite frukost har nyss "fixat" mig . Ska snart till bussen och åka till skolan.
Efter skolan åker jag hem direkt som jag skrev igår och tar en pw !
Det blir kanon men måste skynda mig lite så vi hörs sen. (ha en bra skoldag)
(bild ni har sätt jag vet)

godnatt

 Hej ! pratade nyss med min pöjk och nu ligger jag i sängen och tänkte sova men först bloggen !
vet faktisk inte vad jag ska säga , tror nog ingen läser just nu men vi får hoppas.
Imorgon är det skola efter skolan ska jag hem och ta en pw .
Blir inte träning i morgon men tagga tills på onsdag , nej jag har inte så mycket att säga så vi hörs i morgon !
 
(Bilderna ifrån helgen och nu )
 

Tillbaka

Hej ! Har vart ganska upptagen ihelgen vart på Usm och inte haft något internet. Men nu kan jag blogga , matcherna har väl gott sådär , vann sista matchen idag. Just nu sitter jag och väntar tills vi ska åka hem längtar till min säng just nu. Kommer hem vid 8 , 9 vet inte exakt men jag bloggar mer när jag kommer hem !
(Bilder kommer )

1 månad kvar

INNAN JAG FYLLER ÅR!!!!
Okej Emma lunga dig ... men tja alla coola som läser det här nu, nu är det helg . Det är skönt och ska snart upp till Elli för att titta lite på film sen gå ner och sova , upp tidigt vid 7?!..
Aja det är väl bra att gå upp . Har haft en bra dag på jobbet med alla dom som jobbade (bästa jobbet)
När jag kom hem så gick jag Pw med Elli alltid lika skönt att gå och prata ut med henne så snart kommer mina 6-pack (eller inte) ska sluta dryga så vi hörs sen !

Vår kärlek är det bästa som finns

Hej ! Det är fredag och jag är lyckligt ok? Nej men jag är väl glad min pöjk kom och överraska mot igår och det va jätte underbart fast .. Han ska en nu så det är tråkigt .. Ska snart ner till jobbet och jobba sen hem och va med vännerna . På lördag åker jag och mitt lag till Usm så det ska vi kul . Men nu måste jag till bussen så vi hörs lite senare !

Lunch

Sitter nu på lunch och chillar eller nej tar det lungt har skit ont i mina fötter . Vill hem mår illa allt just nu . Men slutar ändå om 4 timmar ungefär så det blir bra . Senare när jag kommer hem ska jag ut på Pw och efter det SOVA! Det va väl allt ... Men vi hörs senare !

Oct. 04, 2012

Dagens

Tröjan/Gina trico
Har svarta vanliga byxor ifrån Gina (Lisa byxor)

Morgonen är dåliga , kvällarna är bäst

Godmorgon sötnosar !
Sovit gott ? Själv har jag sovit jätte bra fast är trött som alltid . Ska snart dra mig upp och fixa lite frukost och klä på mig , sen dra mig mot jobbet . Men jag ska försöka slänga in ett inlägg på lunchen så vi hörs då ! Ha en bra skoldag :)

(Bild på Alissas bil)

Ursäkta !

För mitt "dåliga" uppdaterade ! Haft fullt upp idag först jobbet. imorgon släpper Vi ju skor på (Gina trico) men iallafall så slutade jag 7 åkte direkt till träningen , tränade till 9 kom hem halv 10 åt och duschade och nu ligger jag i sängen och är helt slut !
Ska snart lägga mig och sova men först prata med min prins . Så vi hörs i morgon
Sov gott !

Älska livet

Hej , snart ska jag iväg till praktiken och jobba mycket bra . Har fanatisk inte så mycket att säga så vi hörs sen . Slänger in ett blogginlägg på lunchen har en finn dag !

Hemma nu

Helt slut , ska lägga mig i ett bad nu och sen prata med min ängel . Så vi hörs i morgon !

Trött

Trött som en gris eller nej som en åsna ja ni vet tisdagar man vill bara sova lite längre men det får man inte . Slutar om 1 och en halv timme då ska jag hem och byta om till tränings kläderna och gå ut och gå ! Duktigt jag är känner jag.
Den senaste timmen har jag hållit på med skor (släpper på torsdag) så då får vi skor på Gina trico , det kommer bli lite kul faktiskt det va väl allt jag ville säga så vi hörs lite senare !

(Min outfit)

Lunch

Hej ! Sitter på lunch just nu och äter lite grann gott ! Har inte så mycket att säga , bloggar mer när jag kommer hem . Ha en bra dag !

Kärleken är bäst med dig

Hej allt bra med er ? Själv är det kanon vaknar med ett leende ofta på det sista tiden underbart ! Idag har jag praktik (Gina trico) slutar 7 lite segt men bättre än inget . Bloggandet kommer väl bli sådär bloggar på lunchen . Efter jobbet/praktiken ska jag gå ut och gå med Elli så det är min dag . Men vi hörs lite senare !

Äter

Hej ! Kom hem ifrån träningen för en stund sen nu ligger jag i sängen och äter lite choklad (gott) o ser på tv . Träningen gick väl sådär blir bättre på onsdag hoppas jag . Snart ska jag ringa min underbara efter det sova ? Sjuk trött.
Så vi hörs i morgon !
(Roligt bild)

Hemma nu

Är helt slut även om jag bara går 1 dag i skolan . Träffade Sara en stund efter skolan gick med henne på stan och kollade runt så jag kom hem nyss.
Ligger i sängen och inte gör så jätte mycket ska bara ta det lungt tills träningen börjar , men det va väl allt som jag har och säga bloggar efter träningen hörs då !

Godmorgon

Nyss vaknat sjuk trött kan jag säga att jag är .. Jaja det är måndag ska upp och klä på mig och sminka mig lite den drar jag till skolan . Ha en bra dag så hörs vi sen !
(Bild tagen nu)

RSS 2.0